Meniu Închide

Andreea Tudor

Pentru Andreea (20 ani), arta reprezintă centrul preocupărilor sale încă de la o vârstă foarte fragedă, fapt demonstrat de numeroasele participări la expoziții personale și participări la numeroase expoziții de grup, peste 150 de premii obținute la concursuri de specialitate naționale și internaționale, activități extracurriculare și de voluntariat.

Căutările asidue ale ultimilor ani sunt vizibile prin diversitatea tehnicilor și temelor abordate de aceasta, a experiențelor și experimentelor artistice, din punctul său de vedere, experimentul având un rol esențial în această etapă a parcursului său. Fiind familiarizată deja cu valorile expresive ale tehnicilor de pictură, grafică și fotografie, acestea devin repere importante ale propriului vocabular vizual pe care le asociază pentru a-și materializa ideile. Parcursul profesional al Andreei a început să se consolideze în anii de liceu când aceasta a beneficiat de bursa „stART” pentru pictură. Tot în acea perioadă a început să activeze ca voluntar în proiecte Erasmus+ și să descopere pictura murală, precum și ilustrația de carte, pasiune care a condus la colaborări cu diverse edituri.

Printre proiectele sale principale pentru acest an se numără realizarea lucrării de licență, sub îndrumarea conf. univ. dr. Liviu Nedelcu, continuarea studiilor universitare și specializarea în arta digitală prin urmarea unor cursuri acreditate.

Pasiunile sale sunt călătoriile, lectura, istoria și filosofia, toate aceste preocupări aflându-se la baza demersurilor sale artistice.