Meniu Închide

Adelina Cociobanu

Adelina Cociobanu (22 ani) provine din județul Iași, fiind studentă în anul IV de licență la Universitatea Națională de Muzică București, Departamentul Canto și Artele Spectacolului Muzical, coordonat de doamna Conf. Univ. Dr. Iulia Isaev. Adelina a absolvit Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” din Iași, la clasa de canto a doamnei Diana Munteanu, perioadă în care și-a format cunoștințele și bazele în tehnica vocală.

Pasiunile Adelinei sunt diverse și cuprind arta, filmul, sportul, dansul  și altele. Artista speră ca în viitorul apropiat să poată susține concerte sau spectacole pe cele mai mari și importante scene de operă ale lumii.

Printre realizările recente ale Adelinei se numără participarea la Festivalul de Operă din Sibiu – Gala de Operă fiind acompaniată de Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu, sub bagheta dirijorului Vlad Conta și susținerea a două concerte la Opera Națională București pe Promenada Operei dirijate de Tiberiu Soare. A obținut Trofeul  Concursului de canto Internațional „Remember Enescu” în noiembrie 2021.

Adelina își dorește ca în acest an să susțină audiții și să fie acceptată la studiourile lirice de prestigiu din afara țării.