Meniu Închide

Evenimente


Conferința de lansare a proiectului
📅 03-11-2021
11:30-12:30
🗺️ Zoom
Evenimentul se adresează profesioniștilor din domeniile creative și culturale. În cadrul conferinței, aceștia vor afla mai multe informații despre activitățile și obiectivele proiectului. Agenda conferinței include și o sesiune de informare grup țintă în cadrul căreia vor fi prezentate grupurile țintă vizate și metodologia de aplicare și selecție. Află mai multe.


Workshop Marketing online
📅 4, 5, 11 decembrie 2021
09:00-15:00; 15:00-21:00
🗺️ Zoom
Teme – introducere în marketing online pentru domeniul cultural și creativ, abordări inovative, branding, webdesign, Search Engine Marketing, Search Engine Optimization, Social Media Marketing, aplicații practice etc.


Workshop Antreprenoriat cultural
📅 12, 18, 19 decembrie 2021
09:00-15:00; 15:00-21:00
🗺️ Zoom
Teme – introducere în antreprenoriat cultural, abordări inovative în antreprenoriatul cultural/creativ, analiză oportunitate afacere, validare model de afacere, planificare produs minim viabil, planificare strategie de afaceri, aplicații practice etc.


Workshop Management de proiect
📅 8, 9, 15 ianuarie 2022
09:00-15:00; 15:00-21:00
🗺️ Zoom
Teme – introducere în management de proiect cultural/creativ, abordări inovative, identificare problemă, gestionare stakeholderi, stabilire scopul și obiective, planificare activități, stabilire indicatori elaborarea buget, aplicații practice etc.


Expoziție de artă contemporană
7 -14 februarie 2022
🗺️ Elite Art Gallery
Expoziția aduce împreună, la 𝐄𝐥𝐢𝐭𝐞 𝐀𝐫𝐭 𝐆𝐚𝐥𝐥𝐞𝐫𝐲, personalitățile creatoare a 15 tineri artiști, exprimate elocvent prin instalații artistice și lucrări de grafică, pictură, design vestimentar și artă textilă. Expoziția deschide un discurs extrem de actual asupra artei vizuale realizate de tânăra generație și asupra modului în care aceasta comunică, în pofida provenienței din mai multe areale artistice. Află mai multe.


Concert de muzică clasică
11 aprilie 2022, ora 19:00
🗺️ Universitatea Națională de Muzică București
Muzicienii debutanți vor oferi un concert inedit, la care îi vor avea ca invitați speciali pe violonistul Rafael Butaru și pe violoncelista Izabela Ghergu. Programul muzical al concertului cuprinde lucrări consacrate din perioade stilistice diverse – de la celebrul „Lăutarul” de George Enescu, la „Caffe 1930” de Astor Piazzola, care vor pune în valoare expresivitatea și virtuozitatea tinerilor muzicieni. Află mai multe.


Concert de muzică clasică
09 mai 2022, ora 19:00
🗺️ Universitatea Națională de Muzică București
Muzicienii debutanți vor oferi un concert inedit, la care îi vor avea ca invitați speciali pe pianista Verona Maier și pe flautista Iulia Lupaș. Din programul muzical fac parte Cantabile și Presto de George Enescu, Du bist die Ruh de Franz Schubert, Dans spaniol de Manuel de Falla, dar a fost inclus și un moment de improvizație. Află mai multe.


Expoziție de artă contemporană
13 – 20 mai 2022
🗺️ Elite Art Gallery
Expoziția aduce împreună, la 𝐄𝐥𝐢𝐭𝐞 𝐀𝐫𝐭 𝐆𝐚𝐥𝐥𝐞𝐫𝐲, personalitățile creatoare a tinerilor artiști, exprimate elocvent prin prin stiluri diverse și medii complexe. Artiștii expun cele mai reprezentative lucrări, invitând privitorii să inițieze un dialog imaginar cu acestea, prin explorarea microcosmosului artistic al fiecărei opere în parte, dându-le, astfel, propriile interpretări. Află mai multe.


Concert de muzică clasică
16 iunie 2022, ora 19:00
🗺️ Universitatea Națională de Muzică București
Muzicienii debutanți vor oferi un concert inedit, la care îi vor avea ca invitați speciali pe violoncelistul Octavian Lup și pe violoncelista Izabela Ghergu. Din programul muzical au făcut parte Sonata „Arpeggione” în la minor de F. Schubert (partea I), Sonata a II-a (partea I) de N. Koshkin și Sonata în mi minor: Largo și Allegro de A. Vivaldi. Află mai multe.


Expoziție de artă contemporană
20 – 25 iulie 2022
🗺️ Elite Art Gallery
Expoziția reunește manifestări artistice variate și abordări ale mai multor medii în lucrări de grafică, pictură și artă textilă, fashion design, artă digitală și scenografie. Existența acestei varietăți de trasee stilistice, polivalența modalităților de expresie și a tehnicilor întrebuințate dinamizează formatul expoziției și converg spre construirea unui proiect multidimensional, unde elementele constitutive articulează un discurs plastic omogen, potențându-se reciproc. Află mai multe.


Arta în tranziție – Dezbatere publică
25 august 2022
🗺️ Elite Art Gallery
Pentru a promova importanța susținerii tinerilor artiști debutanți și pentru a identifica soluții care adresează problemele și nevoile tinerilor artiști, Fundația Regală Margareta a României a organizat pe 25 august 2022, de la ora 17:00, la Elite Art Gallery, o dezbatere tip masă-rotundă, care a reunit 10 stakeholderi, specialiști sau agenți culturali implicați în instituții sau acțiuni culturale. Dezbaterea a fost transmisă live și pe pagina de Facebook a proiectului @TTcultura, unde publicul a avut ocazia de a pune întrebări și a primi răspunsuri despre sectoarele culturale și creative din România. Află mai multe.


Conferință de închidere a proiectului
29 august 2022
🗺️ Elite Art Gallery
Fundația Regală Margareta a României a organizat pe 29 august, de la ora 17:00, la Elite Art Gallery, conferința de închidere a proiectului. Evenimentul a adus în atenția participanților informații despre activitățile derulate în proiect pe perioada implementării, obiectivele și impactul acestora. O parte din tinerii artiști vizuali și muzicieni implicați în proiect au fost prezenți în cadrul conferinței și au împărtășit publicului din propriile experiențe din activitățile proiectului.