Meniu Închide

Ana Vîrdol

Ana (22 ani) studiază la Universitatea Națională de Arte din București, Departamentul Grafică, sub îndrumarea Conf. Univ. Carmen Apetrei și a asistentei Dana Vasiliu. Ana se mândrește cu faptul că a reușit performanțe notabile în domeniul graficii, crescând calitativ într-un timp foarte scurt. Toate aceste rezultate sunt cu atât mai importante deoarece Ana a studiat în prealabil la un liceul teoretic, nu la un liceu de Arte.

Printre cele mai importante realizări ale Anei pot fi menționate oportunitatea de a studia în cadrul Facultății de Arte din Brno, Cehia, cu ajutorul unei burse Erasmus, cât și realizarea proiectelor artistice în urma activităților de documentare în instituții culturale precum Muzeul Antipa și Grădina Botanica „Dimitrie Brândză”. De asemenea, Ana a participat la mai multe expoziții de grup.

În 2022, Ana și-a propus să evolueze pe plan profesional, să se dezvolte în domeniul graficii digitale și să cunoască alți oameni importanti din lumea artei alături de care să își expună lucrările. Ana este pasionată de gătit, fotografie și natură, ultimele două pasiuni fiind constant prezente în creațiile sale.