Meniu Închide

Emilia-Maria Boșoi

În demersul artistic al Emiliei (22 ani) și-au făcut loc diferite activități artistice, atât expoziții, workshop-uri, cât și programe de voluntariat. A avut prilejul de a expune în diferite orașe ale țării: Salonul Național de Artă Contemporană din București, Expoziția „dintrUNA” din Constanța, „Patrimoniu-interpretări artistice contemporane în mediul textil” din Piatra-Neamț cât și la Sibiu în cadrul expoziției „Coloranți naturali în arta textilă contemporană”.

Pentru Emilia, participarea în cadrul workshop-ului „Obiecte Graitoare”, organizat de WeAr Design și în cadrul workshop-ului „Expresii artistice în mediul textil” organizat de departamentul de Arte Textile a reprezentat o bună activitate de dezvoltare atât pe plan artistic, cât și pe plan personal pentru a-și contura calități precum: răbdarea, responsabilitatea și îndemânarea.

Printre pasiunile sale se numără cititul, fotografia, design-ul grafic și participarea la programe de voluntariat, atât în cadrul facultății, cât și la evenimente de specialitate, în cadrul expozițiilor sau în tabere de creație.